Om Tankegang


Klar kommunikation 
til de danske kommuner, forsyninger og boligselskaber 

Tydelige budskaber om affald, genbrug, vand, spildevand, klima og miljø 

Kreative løsninger – pjecer, plakater, foto, film, hjemmesider, sociale medier og rådgivning

 

Vision
Tankegang er den foretrukne samarbejdspartner for danske kommuner og virksomheder, som har modet til at skabe udvikling ved hjælp af vanebrydende, visuel kommunikation. Formålet er at skabe succes hos kunderne og sikre en sund forretning i Tankegang. 

Mission
Hos vores kunder fungerer vi som spørgepartnere, der finder,skaber orden i og formulerer stærke budskaber. Når du arbejder sammen med Tankegang får du inspiration, begejstring og synlighed, der gør dig og din virksomhed attraktiv for dine kunder og medarbejdere. 

Værdier
Det skal være sjovt,trygt og udviklende at være ansat i og arbejde sammen med Tankegang. 

Metoder
Vi danner et team for hver ny opgave. Teamet udvikler idé og koncept ud fra kunden ønske og bærer opgaven igennem fra oplæg og tilbud til produktion og levering. Teamet sammensættes efter opgavens art, så vi har de rigtige kompetencer på banen. 

Kultur
Alle i Tankegang er den bedste til et eller andet. Alle har ret og pligt til at tage ansvar på egne og virksomhedens vegne. Vi tilrettelægger selv vores arbejdstid og kan arbejde hjemme, når det passer bedst for familien eller opgaven. 

Indretning
Tankegang er en fleksibel virksomhed, hvor alle arbejder i 1 fælles rum. Vi får nye pladser hver måned, så vi kan dele viden med alle kolleger. Tankegang er en åben virksomhed, hvor alle ansatte har adgang til information, og hvor vi løser opgaverne sammen. 

Ledelsen
Ledelsesgruppen står for den daglige ledelse af Tankegang, udarbejder strategier og holder styr på økonomi og personale. Ledelsen bestemmer, hvor vi skal hen. Ledelse og medarbejdere bestemmer sammen, hvordan vi kommer derhen. Tankegangs lederteam er Lotte Mertz, Claus Grøngaard og Stener Glamann. 

Bestyrelsen
Bestyrelsen er Tankegangs strategiske styrehus. Bestyrelsen sætter kursen og udstikker rammerne for virksomheden. Bestyrelsen har fem medlemmer: Professor Finn Frandsen, Handelshøjskolen, Århus Universitet. Adm. direktør Susan Münster (formand), Holbæk Forsyning. Direktør Claus Grøngaard, Tankegang. Produktionschef Lotte Mertz Winther, Tankegang. Adm. direktør Stener Glamann, Tankegang.

Her er vi også
Claus G
25. Oct 2017
Assens Forsyning
Claus G
24. Oct 2017
Nyborg kommune
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune