Gå til hovedindhold

Lasse Jørgensen

Partner - Udviklingsorienteret rådgiver
Telefon: 21 46 70 20
Mail: lasse@tankegang.dk

Jeg arbejder med kommunikation, strategi og ledelse i Tankegang. Her rådgiver jeg forsyningsselskaber, kommuner og grønne organisationer.

Jeg brænder for at forstå de udfordringer og problemstillinger jeg præsenteres for, og jeg elsker når jeg kan bidrage med passion og inspiration - og med en ny vinkel på opgaven.

Jeg arbejder for at skabe ændring. Ønsker du status quo, skal du ikke kontakte mig. Kommunikation skal være relevant, vedkommende og ikke mindst vanebrydende, Det har vi brug for. Helt enkelt.

Strategiarbejde skal skabe retning, liv og bevægelse. Jeg bidrager gerne i processen, eller ved formulering af en vision eller et værdisæt. Skabelse af noget visuelt? Eller det kan være noget helt andet.

Hos Tankegang, arbejder vi også med udvikling af undervisningsmateriale og med instruktive vægdekorationer m.m. Spørg gerne hvis du vil vide mere, og gør det inden jeg kommer til dig.

Arbejdet med kommunikation, strategi, innovation og ledelse har udgjort det meste af mit arbejdsliv. Både i forhold til kommuner og offentlige institutioner, men også i relation til en lang række private virksomheder. Sideløbende har jeg i en periode på 8 år, undervist på Aalborg Universitet i kommunikation.

About