Gå til hovedindhold

RENT VAND

Kunden
Frederikshavn Forsyning
 
Udfordringen
Vandforsyningen er blevet ISO-certificeret og har købt et nyt stykke skov for at sikre fremtidens drikkevand. Men hverken forbrugere eller turister er opmærksomme på det rene, fine vand, som Frederikshavn Forsyning leverer. Rent drikkevand skal have højere status.
 
Processen
Første led var en minikampagne over for forbrugerne i forsyningsområdet. I film og annoncer med et champagneglas fortalte vi om luksusvand til under 5 øre pr. liter.
Næste målgruppe var turistaktører, og inden vi lavede materiale til dem, besøgte en rådgiver fra Tankegang 10 af dem og lyttede til deres tanker om en kampagne for det lokale drikkevand. De ville meget gerne deltage, og anbefalede os at slå på renhed og natur. 
  
Løsningen
Ud fra turistaktørernes anbefalinger skabte vi konceptet RENT VAND med et stilrent grafisk udtryk og en kort klar tekst, der slår på natur. Forsyningen tilbyder hoteller, restauranter, campingpladser og turistkontorer klistermærker, små postkort, bordkort og plakater. Nicoline fra Tankegang har været rundt med materialet i Skagen, Frederikshavn og Sæby, så turistværterne også er klædt på til at fortælle deres gæster den gode historie om det rene vand.

About