Gå til hovedindhold

Thisted Vand får brugervenlig hjemmeside

Kunden
Thisted Vand A/S
 
Udfordringen
Thisted Vand ønskede en ny og mere brugervenlig hjemmeside. Designet skulle være moderne og imødekommende, og rent teknisk skulle siden være let at opdatere og enkel at vedligeholde. 
 
Processen
Gennem møder og løbende kontakt blev den nye hjemmeside udviklet i et tæt samarbejde mellem Thisted Vand og Tankegang.
En stor del af processen gik ud på at kortlægge og konkretisere Thisted Vands krav og ønsker til den nye hjemmeside. Først og fremmest ønskede vandselskabet, at brugervenligheden blev vægtet højt. Hjemmesiden skulle være let for brugerne at finde rundt på, og de mest populære funktionerne skulle være lige ved hånden. Samtidig skulle den profilere Thisted Vand som et moderne forsyningsselskab, der er til for kunderne. 
 
Løsningen
Thisted Vand fik en flot og moderne hjemmeside, hvor brugeren er i centrum. Selvbetjening og driftsstatus ligger på forsiden, hvor de med det samme springer brugeren i øjnene. På forsiden ligger også information om aktuelle projekter, viden om vand og en række andre populære links. 
Hjemmesiden er opbygget i bokse, som gør de enkelte sider meget overskuelige og lette at finde rundt på. Designet er lyst og let med en klar lyseblå ’vandfarve’ som et meget iøjnefaldende element. 
Endelig opfylder den nye hjemmesiden et krav fra kunden om, at den skal være nem og ukompliceret at vedligeholde. 
 
www.thistedvand.dk

About