Gå til hovedindhold

Ny hjemmeside tager brugerne i hånden

Kunden
Syddjurs Spildevand 

Udfordringen
Når en hjemmeside har nogle år på bagen, kan der let ske det samme som med cykelskuret derhjemme: Indholdet hober sig op – og der bliver smidt alt for lidt ud!
Sådan var det gået med Syddjurs Spildevands hjemmeside, og selskabet tog derfor en rask beslutning: En helt ny hjemmeside skal fremover tage kunderne i hånden og sikre, at det er let og hurtigt at finde de mest søgte informationer. Samtidig skal hjemmesiden fungere perfekt, uanset om kunderne sidder foran en computerskærm eller går rundt med en smartphone i hånden. 

Processen
På et møde gennemgik medarbejdere fra Syddjurs Spildevand sammen med en kommunikationskonsulent fra Tankegang den eksisterende hjemmeside. Et par af konklusionerne var, at tiden var løbet fra designet, og at siden var besværlig og tidskrævende at opdatere og vedligeholde. Den østjyske spildevandsforsyning valgte derfor at investere i en helt ny hjemmeside. 
Medarbejderne fra Syddjurs Spildevand var fokuserede på, at den nye hjemmeside først og fremmest skulle være rettet mod brugerne. De mest søgte links skulle springe i øjnene allerede på forsiden, og navigationen på siderne skulle være enkel og intuitiv. 
Herudover var det vigtigt, at det ville blive enkelt og uproblematisk at vedligeholde hjemmesiden – i modsætning til den gamle side, der både var besværlig og tidskrævende at arbejde med. Den nye hjemmeside blev derfor opbygget i Drupal med brugervenlige skabeloner, der er meget lette at rette i og løbende udbygge med nyt indhold. 

Løsningen
I en god og konstruktiv proces udviklede Syddjurs Spildevand sammen med Tankegang en ny og særdeles brugervenlig hjemmeside. Designet er moderne og lækkert, og de mest søgte informationer dukker op allerede på forsiden. På den måde er den nye hjemmeside en gevinst for brugerne og dermed også for spildevandsselskabets image.

Du kan se Syddjurs Spildevands nye hjemmeside her: 
syddjursspildevand.dk


 

About