Gå til hovedindhold

Montørapp til vand- el- og varmeforsyninger

Kunder
HOFOR, Thisted Varmeforsyning, Fjernvarme Fyn, SK Forsyning, Vestforsyning, Skive Vand og mange andre.
 
Udfordringen 
Når vand- el- eller varmeforsyningen skifter målere eller udfører service på dem, er det vigtigt for dem og for forbrugeren, at der ikke sker fejl og misforståelser. Til det har Tankegang udviklet montørapp, som gør det nemt for montøren, sparer forsyningen administration og giver hurtig og god information til kunden.
 
Processen
Appen er udviklet over 5 år i tæt samarbejde med vand- og varmeforsyninger. Vi tager udgangspunkt i forsyningens behov, og opdaterer løbende funktionerne med de tilbagemeldinger, vi får fra forsyningen og fra montørerne.
 
Løsningen
Udgangspunktet er en gennemprøvet standard-app, som vi tilpasser til den enkelte forsynings arbejdsgange, behov og it-platform. 
Appen fører montøren gennem arbejdet med at skifte eller tilse måleren. Han skal ikke taste tal ind, men vælge oplysninger via menuer og scanne eller tage billeder. Oplysningerne eksporteres direkte til forsyningens it-system. Er montøren ikke online, gemmes de lokalt i appen og overføres, når der igen kommer forbindelse.
En del forsyninger har valgt at koble en kalender til montørapp, så forsyningen bedre kan styre montørernes tid, og så kunderne selv kan ændre tiderne. Det giver bedre service og sparer montører for mange forgæves besøg.
 
Se mere på www.montorapp.dk

About