Gå til hovedindhold
Kompetencer

Digitale værktøjer

Tankegang udvikler og producerer skræddersyede digitale værktøjer i tæt samspil med kommunen eller forsyningen. Det kan være en hjemmeside, en app-løsning eller en digital applikation, som skaber overblik og gør hverdagen nemmere for borgerne, forsyningen eller kommunen. Vi laver praktiske løsninger på rigtige problemer, leverer hurtigt og stiller support til rådighed.

Vi sikrer altid, at designet på jeres nye hjemmeside, app-løsning eller digitale applikation er brugervenligt, og at indholdet opfylder kundernes behov. Målet er, at jeres nye digitale værktøjer kommunikerer effektivt og professionelt med slutbrugerne.

Det er et fast team af Tankegangmedarbejdere der bliver knyttet til udviklingen af jeres nye hjemmeside, en app-løsning eller en digital applikation. Medarbejderne har forskellige kvalifikationer, der passer præcist den aktuelle opgave. I er altid velkomne til at ringe og få en snak med en medarbejder i teamet.

Samarbejdet med Tankegang fortsætter, selv når hjemmesiden er leveret. Vi er klar med 24-timers effektiv support, og vi svarer altid gerne på spørgsmål om drift af siden. 

Tryghed er en vigtig del af produktet, når I samarbejder med Tankegang.

Montørapp 
Dit nye effektive værktøj til dokumentation af alle typer serviceopgaver i din forsyning. Vil du have en app som er nem at bruge, tidsbesparende, holder styr på opgaverne og klare en effektiv dokumentation. 
www.montorapp.dk

Booking løsing
Med en online forsyningskalender kan kunden selve booke tid til udskiftning af måler. Kalenderen er nem at administrere for forsyningen og for kunden. Det giver bedre service, færre fejl og mindre administration.
Tankegangs forsyningskalender er udviklet og testet i samarbejde med forsyningsselskaber og tilpasset de behov, medarbejderne oplever.

 

“Vi bruger forsyningskalenderen, når vi skal udskifte vand-og varmemålere. Rigtig mange kunder booker selv en tid i kalenderen, så en enkelt medarbejder kan klare de henvendelser, vi får på telefon”. 
Jane Mortensen, RVV 

 

Fordele 
- Selskabet kan nemt styre, hvilke tidspunkter, kunden skal kunne booke. 
- Kalenderen kan opdeles geografisk, så kunden kun får mulighed for at booke en tid hos den montør, der kører i området. 
- I kan udskrive kørelister fra kalenderen og kan selv lægge data ind. 
- Kalenderen fungerer på alle platforme og kan i de fleste tilfælde integreres med Outlook. 
- Kunden kan få en påmindelse på SMS dagen før besøget, og kan selv ændre sin tid via kalenderen. 

Opsætning
Forsyningskalenderen fungerer som et link fra jeres hjemmeside, og vi sætter den op med jeres logo og farver. Vi instruerer en medarbejder i brug og administration af kalenderen. 

Kontakt 
Søren Borup Winther
Telefon 5373 1211
soren@tankegang.dk

 

About