Gå til hovedindhold
Kompetencer

Digitale værktøjer

Tankegang udvikler og producerer skræddersyede digitale værktøjer i tæt samspil med kommunen eller forsyningen. Det kan være en hjemmeside, en app-løsning eller en digital applikation, som skaber overblik og gør hverdagen nemmere for borgerne, forsyningen eller kommunen. Vi laver praktiske løsninger på rigtige problemer, leverer hurtigt og stiller support til rådighed.

Vi sikrer altid, at designet på jeres nye hjemmeside, app-løsning eller digitale applikation er brugervenligt, og at indholdet opfylder kundernes behov. Målet er, at jeres nye digitale værktøjer kommunikerer effektivt og professionelt med slutbrugerne.

Det er et fast team af Tankegangmedarbejdere der bliver knyttet til udviklingen af jeres nye hjemmeside, en app-løsning eller en digital applikation. Medarbejderne har forskellige kvalifikationer, der passer præcist den aktuelle opgave. I er altid velkomne til at ringe og få en snak med en medarbejder i teamet.

Samarbejdet med Tankegang fortsætter, selv når hjemmesiden er leveret. Vi er klar med 24-timers effektiv support, og vi svarer altid gerne på spørgsmål om drift af siden. 

Tryghed er en vigtig del af produktet, når I samarbejder med Tankegang.

 

Montørapp 
Dit nye effektive værktøj til dokumentation af alle typer serviceopgaver i din forsyning. Vil du have en app som er nem at bruge, tidsbesparende, holder styr på opgaverne og klare en effektiv dokumentation. 
Se mere her: link til www.montorapp.dk

Forsyningskalender
Med en online forsyningskalender kan kunden selve booke tid til udskiftning af måler. 
Kalenderen er nem at administrere for forsyningen og for kunden. Det giver bedre service, færre fejl og mindre administration.

 

 

About