Gå til hovedindhold

Da havmiljøet kom på dagsordenen

Havmiljøet i indre danske farvande kom på dagsordenen, da Slagelse Kommune og KIMO Danmark den 27. september var vært for en stor konference om emnet på Kobæk Strand ved Skælskør.

Tankegang havde hjulpet med planlægning, koordinering og markedsføring af konferencen, hvor vores direktør Stener Glamann var en myndig og munter ordstyrer, der fik dagen til at glide.

Planlægningen stod på i et halvt år, og undervejs var mange potentielle indlægsholdere inde og ude. Det endte med et program, hvor en række af de centrale aktører var repræsenteret, så målet om at sætte havmiljøets problematiske tilstand højere op i politikernes bevidsthed blev fuldfyldt. Efter konferencen har Slagelse Kommune og KIMO Danmark samlet en række anbefalinger, som bliver præsenteret for Folketingets miljøudvalg.

Det digitale samlingspunkt for konferencen var hjemmesiden havkonferencen.dk, hvor man stadig kan finde program, oplæg og deltagerliste for dagen. Der var massiv presseomtale både før og efter konferencen, blandt andet i landsdækkende og regionale dagblade og i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Skal du have hjælp til en konference, et seminar eller en event, er du velkommen til at kontakte Stener Glamann på tlf. 5373 1202 eller stener@tankegang.dk

About