Vejle Kommune ruller den sorte løber ud

Snart er det slut med huller i asfalten og ufrivillige bump på køreturen i mange boligområder i Vejle Kommune. I et historisk stort asfaltprojekt lægger kommunen ny asfalt på 228 kilometer veje, hvilket svarer til over 10 procent af alle kommunens asfaltveje. 

Mange borgere vil selvfølgelig opleve, at deres vej er spærret, og at støjende maskiner forstyrrer morgenfreden. Kommunikationen med borgerne har derfor høj prioritet under hele projektet. I samarbejde med Tankegang har Vejle Kommune udviklet en kommunikationsstrategi for projektet og en lang række digitale og analoge medier. Formålet er at holde fokus på, at ja, det støver og støjer, men asfaltarbejdet giver kommunen et kæmpeløft til gavn for alle borgere og trafikanter mange år frem i tiden. 

Overliggeren for informationskampagnen er sloganet ’Vi ruller den sorte løber ud’. Grafikken er markant og opsigtsvækkende med korte, præcise tekster. Medier og kanaler er blandt andet en lille animationsfilm med den gode historie, opslag på Facebook, banner på kommunens hjemmeside, breve til husejerne, pjece i postkassen og pressemeddelelser. 

 

Her er vi også
Søren
13. Feb 2018
Vestforsyning
Søren
18. Jan 2018
Vestforsyning
Søren
17. Jan 2018
Midtfyns Energi