Ros for grøn sortering

Renovation i Kolding får ros på sin Facebookside fra miljøbevidste borgere, der glæder sig til at sortere madaffald fra det øvrige affald.

Den nye ordning starter i Vamdrup og Lunderskov i det nye år, og borgerne har fået den første information om Koldings nye affaldssystem. Blandt elementerne er en lille animeret Tankegang-film, der fortæller om sortering af madaffald. Filmen vises i lokale biografer og på kommunens hjemmeside og Facebookside.

Tankegang har tilrettelagt kommunikationsindsatsen i tæt samarbejde med Anders Poulsen og Anne Schiødt-Andersen hos Renovation i Kolding. De gennemgående figurer, som borgerne møder, kalder vi for Palle Pragmatiker og Ida Idealist. De repræsenterer de to primære målgrupper for kommunikationen.

Palle vil gerne have at vide, hvad han skal gøre hvornår, mens Ida mere interesserer sig for formålet med affaldssortering – at spare på vores begrænsede ressourcer. Begge budskaber er tænkt ind i de medier, borgerne i Kolding møder i det næste halvandet år, hvor den nye ordning gradvis indføres.

 

Her er vi også
Stener
25. Apr 2018
Kreativ dag. Vesthimmerlands Forsyning
Stener
24. Apr 2018
Forbrugermesse GEV
Stener
24. Apr 2018
Sønderborg