Ny forsyning starter med værdierne

4 nye værdier er det første fælles projekt for alle 80 medarbejdere i Vesthimmerlands Forsyning. Selskabet består af Renovest og Vesthimmerlands Vand og har eksisteret siden nytår. Tankegang stod for en værdiproces, hvor alle medarbejdere var involveret og kom til orde.

Første gang ved et fælles kickoff, hvor Tankegangs Stener Glamann fortalte om værdier og om den kommende proces. Alle medarbejdere fik den opgave at finde en figur, en genstand eller en tegning, der repræsenterede det bedste fra deres arbejdsplads. Den tog de med til en to timers workshop, hvor de var sammen med 9 kolleger fra hele virksomheden. Det blev til 8 arrangementer på to dage, hvor mødelokalerne i Outrup sydede af værdisnak.

Siden mødtes 15 medarbejdere til Den store Værdidag, hvor de arbejdede i dybden med de overskrifter, der kom ud af de 8 workshops. Mens affalds- og vandfolkene spiste frokost omformede Tankegang alt input til et værdidokument, som var 97 pct. færdigt, da dagen var forbi. Det bliver nu spredt til alle, og værdierne danner grundlag for vision, mission og strategi i Vesthimmerlands Forsyning.

Billederne er taget af Betina Fleron Hede fra fleronfotografi.dk i Nibe

Her er vi også
Claus G
23. Feb 2018
Naturpark Lillebælt indvielse v
Søren
13. Feb 2018
Vestforsyning
Søren
18. Jan 2018
Vestforsyning