Morsø udgiver affaldsfolder med svar på alt

Hvordan er det nu liiige, jeg smider æggebakker, ugeblade og engangsvaskeklude væk på den rigtige måde? Svaret finder borgerne i Morsø Kommune i en ny affaldsfolder, som er et helt lille leksikon over de mest almindelige affaldstyper. 

Oplistningen af de mange typer affald skal først og fremmest hjælpe borgerne, når de er i tvivl om, hvor affaldet skal hen. Men den skal også hjælpe kommunens affaldsmedarbejdere, når borgerne ringer ind med spørgsmål om alt fra aske til øldåser. De kan fremover blot henvise til et sidetal i den husstandsomdelte pjece. 

Morsø Kommune håber, at borgerne vænner sig til at kigge i affaldsfolderen, før de trykker kommunens telefonnummer ind på mobilen. Det er nemlig det hurtigste og nemmeste for både borgeren og kommunen. 

Den ny affaldsfolder i Morsø Kommune er udviklet i samarbejde med Tankegang, og vi da godt afsløre, at æggebakker og ugeblade skal i det store rum i genbrugsbeholderen, mens engangsvaskeklude skal i sækken til restaffald. Og det er jo godt at vide, hvis du beslutter dig for et par feriedage på den skønne ø i Limfjorden. 

 

Her er vi også
Claus G
14. Dec 2017
Danva
Claus G
13. Dec 2017
Vandmiljø Randers
Claus G
12. Dec 2017
Billund kommune