Giv dit barn lov til at cykle

Alt for mange børn bliver kørt til skole og fritidsaktiviteter på bagsædet af en bil. Det skaber farlige situationer i trafikken, og samtidig er det skidt for børnenes kondition, sundhed og helbred. Det vil Sønderborg Kommune nu gøre noget ved. 

I en ny kampagne opfordrer kommunen forældrene til at give børnene lov til at cykle. Det er nemlig altid sjovere at give ungerne lov til noget, end at sige nej til noget. 

En frisk dreng på cykel er hovedfiguren i 3 små film, hvor problematikken præsenteres med et glimt i øjet. I første omgang skal filmene få folk til at smile. I anden omgang skal de få forældrene til at overveje, om ungerne skal have lov til at træde i pedalerne til skole og fritidsaktiviteter. 

Filmene bliver lanceret i biografer, på Sønderborg Kommunes Facebookside og skolernes ForældreIntra. Herudover dukker den glade cyklist op i annoncer i lokalaviserne og på plakater i Borgerservice og biblioteker. 

Kampagnen er udviklet og skabt i et samarbejde mellem Tankegang, Sønderborg Kommune og lokale cyklister, cykelklubber og cykelhandlere. 

Se filmene:
https://vimeo.com/231343216
https://vimeo.com/231343240
https://vimeo.com/231343252

 

Her er vi også
Søren
18. Jan 2018
Vestforsyning
Søren
17. Jan 2018
Midtfyns Energi
Søren
17. Jan 2018
SK Forsyning