Gi’ det farlige affald en på kassen

Endnu mere miljøfarligt affald skal ud af dagrenovationen, og i Solrød Kommune får alle husstande nu en rød Miljøkasse til malingrester, spraydåser og andet farligt affald. 

Den største udfordring bliver i første omgang at få borgerne til at bruge Miljøkassen. I samarbejde med Tankegang har Solrød Kommune udviklet en kampagne, der starter, allerede inden kasserne bliver kørt ud. 

Alle husstande modtager et postkort udstanset som fin lille Miljøkasse. Hovedbudskabet på kortet er, at kassen er på vej. Herudover er der på kortet en visuel vejledning i, hvilke typer affald man må lægge i kassen og lidt tekst om, hvad man gør, når kassen er fyldt. 

Når alle Miljøkasser er kørt ud, lancerer kommunen en lille enkel instruktionsfilm i biograferne. Herudover dukker den røde kasse op på kommunens Facebookside, på plakater ved buslæskure og på bannere på skraldebiler. 

Med kampagnen skaber Solrød Kommune opmærksomhed om den nye Miljøkasse. Samtidig får kommunen pointeret, at det er vigtigt for både økonomien, ressourceforbruget og miljøet, at vi tager hånd om det farlige affald. 

Se film:
https://vimeo.com/230583806

 

 

Her er vi også
Claus G
25. Oct 2017
Assens Forsyning
Claus G
24. Oct 2017
Nyborg kommune
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune