Find hemmelige stempler i naturen

Ud under åben himmel! Sådan lyder opfordringen fra Frederikshavn Kommune til børnefamilierne på toppen af Danmark. Og hvis det står til medarbejderne i Park & Vej rækker det ikke med et par besøg på turistmagneterne Grenen og Råbjerg Mile. Frederikshavn Kommune har nemlig rigtig mange forholdsvis ukendte naturområder, hvor der venter spændende oplevelser for hele familien. 

Og børnefamilierne får fremover en ekstra gulerod, når de overvejer at bevæge sig ud i vildnisset. Medarbejdere i Park & Vej har nemlig gemt 10 stempler på hemmelige steder i naturområderne. Opfordringen til familierne lyder: Find alle 10 stempler - så er vi klar med en fin præmie.

Børnefamilierne kommer heldigvis ikke til at lede i blinde efter stemplerne i den vidtstrakte nordjyske natur. Frederikshavn Kommune har nemlig udgivet en lille folder, hvor medarbejdere i Park & Vej kommer med tips til, hvor stemplerne gemmer sig. I folderen er der også små opgaver og sjove fortællinger om dyrelivet og attraktionerne i de ukendte områder af Frederikshavn Kommune. 

Foldere har fået det meget sigende navn Leg, Luft og Læring, og den er udviklet i samarbejde med Tankegang. 

 

 

Her er vi også
Søren
18. Jan 2018
Vestforsyning
Søren
17. Jan 2018
Midtfyns Energi
Søren
17. Jan 2018
SK Forsyning