Appen duer kun i naturen

Mød en ulv, se faldskærme falde ned fra himlen, hils på en odder og oplev, hvordan is, vand og mudder dannede dale efter sidste istid.

Det er nogle af tilbuddene i en oplevelses-app for Naturpark Flyndersø Sønder Lem Vig. Appen er udviklet af Tankegang og Snapp sammen med Skive Kommune. Målgruppen er ældre skoleelever. Det har en gruppe naturinteresserede borgere talt sig frem til på to workshop om en Kommunikationsplan for naturparken. Og de unge skal ikke sidde inde med næsen i mobilen, for der er appen uden indhold. Man skal ud i området for at få alle oplevelserne. Der får den på alle tangenter. I bedste Pokemon-stil dukker små poster med information op over alt i naturparken. Og så er der højdepunkterne med augmented reality. Når man har appen tændt og holder telefonen frem på bestemte steder dukker en film eller animation op på stedet.

Børnene kan vinge posterne af og deltage i en lille konkurrence, når de har været det hele igennem. Og så kan de sende en ulve- eller odderselfie til vennerne.

 

 

Her er vi også
Søren
18. Jan 2018
Vestforsyning
Søren
17. Jan 2018
Midtfyns Energi
Søren
17. Jan 2018
SK Forsyning