– Jamen, det plejer forsyningen da at stå for!

God kommunikation er ekstra vigtig, når borgerne pludselig skal betale for noget, der plejer at være gratis. I en årrække har Hedensted Spildevand serviceret pumper og højvandslukker for en række husejere med kælder, men det slutter med udgangen af 2017. 

Forsyningsselskabet har nemlig kun ansvar for afledning af spildevand fra stueetagen og højere etager, mens afledning af vand fra kælderen er husejernes eget ansvar. 

I første omgang modtager alle husejere med kælder et brev, hvor ansvaret for afledning af vand fra kælderetagen bliver præciseret. Samtidig varsler forsyningen, at der sker ændringer for en række husejere. I næste omgang lander en opsigelse af aftalen i e-Boksen hos de husejere, der modtager den ekstra service. 

I begge breve får husejerne en god forklaring på opsigelsen og en række forslag til, hvad de nu skal gøre. Husejerne skal blandt andet overveje, hvordan de fremover selv sikrer kælderen mod oversvømmelser, og de skal måske ændre noget i deres husejerforsikring. 

Med klar information og relevante råd kommer Hedensted Spildevand husejerne i møde og lægger op til et godt og konstruktivt forløb. Brevene er udviklet i samarbejde med Tankegang. 

 

Her er vi også
Søren
13. Feb 2018
Vestforsyning
Søren
18. Jan 2018
Vestforsyning
Søren
17. Jan 2018
Midtfyns Energi