Vi vil ud over bygrænsen med de gode historier!

Beboere fra Vrå, Løkken og Tornby mødtes i går på rådhuset til en fælles workshop hos Hjørring Kommune.

I de sidste måneder har beboerne arbejdet i tre fokusgrupper med spørgsmålene om, hvad der gør hver deres by til noget til helt særligt, og hvordan de kan formidle det budskab ud til andre. 

Der var god kemi, skøn energi og sprudlende latter i kantinen på rådhuset, efterhånden som arbejdet i workshoppen skred frem. 

Først skulle de tre byer definere hver deres særpræg i grupperne.

Dernæst blev de blandet og delt ud i 4 grupper, hvor de fik input fra hinanden på, hvad der var gode erfaringer med at bruge som profilering. I Tornby har man en velbesøgt Facebook-side, i Vrå har man netop udgivet et profil-hæfte om Vrå og i Løkken har man gode erfaringer med at få de frivillige på banen. 

Til slut skulle de tilbage i deres bygrupper og bruge den nye inspiration til at definere et indsatsområde og en handleplan for, hvordan de hver især kan lykkes med at få profileret det valgte indsatsområde. 

Som et resultat af dagen fik de hver et visuelt referat med hjem, der illustrerer den enkelte bys særpræg, indsatsområde og handleplan fremadrettet. Alle tre byer diskuterede muntert, hvor mon det visuelle referat skulle hænge i byen. 

Workshoppen var blevet til i samarbejde med Dorte Reinholdt og Rasmus Kolind Bang fra Hjørring Kommune.

Fra Tankegang deltog Bolette Falbe-Hansen og Nicoline Egsgaard Pedersen som procesledere samt Daniel Hjortkær Cross som illustrator. 

 

 

 

 

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning