Satser på ét vigtigt affaldsbudskab i 2017

Det årlige affaldshæfte må borgerne i Billund Kommune kigge langt efter i 2017. Til gengæld møder de overalt i kommunen et opsigtsvækkende gyldent logo med teksten ’Der er guld i skraldet – sortér dit affald’. 

Slogan og logo går igen i avisannoncer, på busreklamer, plakater, kommunes hjemmeside og mange andre steder. Idéen er at sprede et vigtigt og let forståeligt budskab til så mange borgere som overhovedet muligt i løbet af året. 

I avisannoncer og en lille husstandsomdelt folder uddyber Billund Kommune, hvorfor det er vigtigt at sortere affaldet. Tidligere er argumentationen især gået på miljø og ressourcer, men i år er budskabet, at der er penge i affaldet, når blot det er sorteret korrekt. Og som kommunen pointerer, er det en økonomisk gevinst, der i sidste ende havner i borgernes egne lommer. 

Når kampagnen er slut, vil Billund Kommune undersøge, hvor forskellige målgrupper har set budskabet. På den måde kan kommunen fremover målrette affaldsinformationen, så flest mulig borgere ser budskaberne. Kampagnen er udviklet i samarbejde med Tankegang.

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning