Robotterne indtager Skagen Skole

DR P4 NORDJYLLAND OG TV AVISEN DÆKKER ROBOTDAG PÅ SKAGEN SKOLE. 

Frederikshavn Kommune er langt fremme i arbejdet med robotter i dagtilbud og undervisning. På Skagen Skole lærer eleverne at programmere robotter fra 0-7. klasse, og de kan fra 7. klasse skrive avanceret kode på et kommercielt sprog. Derudover støtter robotter undervisningen af autister og andre udfordrede børn.  

Det er en god historie, og den ønsker Frederikshavn Kommune at gøre synlig for alle interesserede i lokalområdet. Derfor har Skagen Skole i samarbejde med Tankegang arrangeret en Robotdag på skolen, hvor eleverne vil undervise i robotprogrammering. Virksomhederne Blue Ocean Robotics og Gripa ApS, som udvikler robotter, deltager på dagen og demonstrerer deres robotter. Robotdagen skal blandt andet vise, at skoleelever i Frederikshavn Kommune lærer at kode i sprog, som virksomhederne bruger. 

 Robotdagen finder sted lørdag den 29. oktober fra kl. 10-15 på Skagen Skole, Skagavej 139 i Skagen. Borgmester Birgit Hansen åbner dagen og alle er velkomne til at kigge ind.  

Robotdagen i TV Avisen
DR P4 Nordjylland har besøgt Skagen Skole, hvor de både har lavet indslag til radioen og TV Avisen. Lærer på skolen Jakob Skytte, som underviser i robotprogrammering, og skoledistriktsleder Gert Nygaard dukker desuden op i P4 Morgenradio, hvor de fortæller mere om robotdagen. Indslagene bliver bragt torsdag den 13. oktober. 

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning