Ny hjemmeside til motionsglade medarbejdere

– Vores nye hjemmeside skal være enkel og let at finde rundt på. Siden skal være frisk og indbydende, og den skal signalere, at vi både har tilbud til de meget aktive idrætsudøvere og til alle dem, der mest dyrker motion for sjov.

Sådan lød et par af kravene, da FKI - Frederikshavn Kommunes Idrætsklub – besluttede sig for at få en ny hjemmeside. Og netop de krav passede perfekt til Tankegangs nyudviklede koncepthjemmeside. Med konceptsiden får kunden en flot og moderne hjemmeside for en pris, der er til at betale. Til gengæld er der nogle begrænsninger i forhold til struktur og opbygning, men ikke mere, end idrætsklubben i Frederikshavn kunne leve med.

Nu er FKI’s nye hjemmeside i luften, og medlemmerne kan glæde sig over, at de nemt og hurtigt kan få overblik over de mange spændende idræts- og motionstilbud. Ønsker man at være med i klubben, bliver man allerede på forsiden taget i hånden og fulgt den korte vej til medlemskab og information om betalingen. Designet er let og indbydende med en blanding af fotos, illustrationer og grafik.

Du kan se FKI’s nye hjemmeside på fkifrh.dk

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning