Nu skal du bare høre: Flyndersø

Har du en god historie om Flyndersø? Så står to reportere fra Tankegang klar til at tale med dig og formidle historien til skibonitter og gæster.

Skive Kommune er i gang med at udvikle Naturpark Flyndersø, som er det største sammenhængende naturområde i kommunen. En vigtig del af opgaven er formidling og her er Tankegang sparringspartner. Vi samler en bank af gode historier, information, film, foto og illustrationer fra hele området. Det er råstoffet til foldere, infotavler, hjemmeside, app og andre medier, som skal gøre oplevelsen større for alle, der færdes i den nye naturpark.

5-dages event
Indsamlingen af historier er en 5-dages event i slutningen af oktober. De første dage kører reporterne rundt i området og interviewer folk. I weekenden er der lejrbål og hygge i Estvadlejren for alle interesserede. De må gerne have en historie på lager, men må også komme for at høre andres.

Senere i forløbet samler vi nøgleinteressenter til en workshop, hvor vi laver den samlede fortælling om Flyndersø, retningslinjerne for et design samt hovedridsene til en kommunaktionsstrategi. 

Flyndersø er på Facebook
Facebook - kan vi ikke vente med, til der ligger en kommunikationsstrategi. Så der er oprettet en side med dejlige billeder fra noget af Danmarks mest fredelige natur. Her kan folk også byde ind med historier. Se siden her

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning