Leg og lær med Provas Planet

Lær om vand, affald og spildevand på en sjov og engagerende måde. Det er tilbuddet i Provas Planet, som Tankegang og Nörd har udviklet med og til forsyningsselskabet Provas i Haderslev.

2.- 6. klasse
Vi kalder det et læringsunivers, for det er et undervisningstilbud til 2.-6. klasse. Tanken er, at det skal kombineres med et besøg på genbrugspladsen, hvor rundvisningen slutter med en introduktion til Provas Planet.
Universet består af

  • tre spil om henholdsvis vand, affald og spildevand 
  • undervisningsmateriale til skolerne 
  • et leksikon med ordforklaringer 
  • et galleri med billeder 

Inden Provas Planet gik i luften i april 2014, blev universet testet i flere skoleklasser, som alle var begejstrede. Børnene syntes, spillene var sjove, udfordrende og lærerige.

- Vi vil gerne påtage os et ansvar med at lære den kommende generation om vand, affald og spildevand. Samtidig er det vigtigt for os at tale i et sprog, som folk forstår. Med Provas Planet har vi opfyldt begge dele, siger John Mølgaard, der er adm. direktør i Provas.

Opdateringer på vej
Den digitale udvikling går stærkt, og Provas ønsker ikke at stå med et forældet projekt om 1-2 år. Derfor er samarbejdspartnerne i gang med at udvikle opdateringer og nye features til universet.

Besøg Provas Planet her

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning