Køge Kommune trækker i løbetøjet

Motion er sundt, og Køge Kommune ønsker, at borgerne fremover bruger løbeskoene og fodboldstøvlerne endnu flittigere. En ny idrætsstrategi skal styrke både idrætsforeningerne, de selvorganiserede idrætsudøvere og samarbejdet mellem de to grupper. Herudover vil kommunen gerne have endnu flere børn og unge med i en idrætsforening.

Den nye idrætsstrategi lægger rammerne for arbejdet med motion og bevægelse frem til 2025. Strategien er udviklet i et tæt samarbejde mellem kommunen og foreningslivet. Formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Anette Simoni, påpeger, at gode vilkår for idræt og motion også handler om bosætning.

– Køge Kommune skal være et attraktivt sted at bo. Både for vores borgere og for tilflyttere, der bliver tiltrukket af kommunens væld af muligheder. Vi ønsker at være en kommune, hvor det er nemt at dyrke idræt og motion, og det skal være et tilbud til alle – uanset hvem man er, og hvor man er i sit liv.

Tankegang har udviklet design og identitet på Køge Kommunes nye idrætsstrategi. Begge dele går igen i en folder på 20 sider med hele strategien og i en lille letlæst pixi-udgave med de vigtigste fokuspunkter. 

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning