Husejere følger klimaindsats på ny hjemmeside

Efterårsferien i 2014 blev silende våd for en lang række husejere i Frederikshavn Kommune. Regnen styrtede ned, vandet langs kysterne steg, og åer gik over deres bredder. Store boligområder lignede pludselig kinesiske rismarker, og vandet væltede ind i stuer og kældre med store skader til følge.

Frederikshavn Kommune arbejder løbende med klimaindsatsen og ønsker at være i tæt dialog med husejerne om de rigtige løsninger. Kommunen har derfor oprettet en ny hjemmeside og en profil på Facebook, der begge har fået navnet ’På kant med vandet’. På hjemmesiden kan husejerne læse om de aktuelle initiativer i de udsatte områder, og på Facebook kan de stille spørgsmål til kommunen og udveksle erfaringer med hinanden.

Klimafolkene i Frederikshavn Kommune valgte at arbejde sammen med Tankegang om den digitale kommunikation til husejerne i de klimaudsatte områder. Hjemmesiden blev bygget op over vores nyudviklede koncepthjemmeside, der er en let og økonomisk overkommelig måde at komme i luften på. Koncepthjemmesiden har nogle begrænsninger i forhold til opbygning og struktur, men der er masser af muligheder for at sætte sit eget præg på design og indhold.

Du kan se Frederikshavn Kommunes nye klimahjemmeside på påkantmedvandet.dk

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning