Go’ musik – og lort i lange baner

Festglade gæster hygger sig hvert år med god musik på Vig Festival i Odsherred Kommune. Og når burgere og fadøl ryger indenbords i store mængder, skal der naturligvis også en hel del ud den anden vej. Det mærker Odsherred Forsyning i festivaldagene, hvor både medarbejdere og renseanlæg arbejder på højtryk for at aflede indholdet fra festivalens toiletter.

Odsherred Forsyning ønskede under dette års festival at profilere organisationen og det arbejde, medarbejderne udfører, når musikken spiller, og sulten og tørsten melder sig under sommersolen. Men hvordan profilerer man nu lige et forsyningsselskab, når man skal konkurrere om opmærksomheden med blandt andet Infernal, Citybois og Turboweekend?

Information i øjenhøjde
Sammen med Tankegang designede Odsherred Forsyning en plakat, der blev hængt op på alle festivalens toiletter – lige i synsfeltet, når man sad ned og havde god tid til at kigge nærmere på indholdet. Designet var sjovt og opsigtsvækkende, og overskriften var lige ud ad landevejen ’Go musik – og lort i lange baner’.

På plakaten kunne festivaldeltagerne blandt læse, at de bruger i gennemsnit 16 meter toiletpapir, og at medarbejderne på renseanlægget må tage haveredskaber i brug for at grave ristene fri for de enorme mængder papir, de modtager under festivalen.

 

Med plakaten fik Odsherred Forsyning profileret organisationen og formidlet en række relevante informationer om indsatsen under festivalen. Bogstaveligt talt i øjenhøjde med de trængende festivalgæster.  

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning