Agenter på fotosafari i Skive

7 kommunikationsagenter fra Teknisk Forvaltning i Skive Kommune listede i går rundt i middagssolen med deres smarte telefoner og tog billeder i midtbyen. Det var en effektiv pause i en kursusdag, hvor der var fokus på sociale medier. En lille del af kurset handlede om at tage billeder, og det testede deltagerne af i de hyggelige handelsgader i Skive centrum. Målet var at undersøge, om ikke-professionelle fotografer kan tage billeder, som kan bruges på Facebook, Instagram eller kommunens hjemmeside. Det kan de!
Efter et kvarter i solen, piblede det ind med spændende motiver, som i dette tilfælde fortalte om bymiljøet i Skive. Der var selvfølgelig også både en sød hund og en sød kat.

Kommunikationsagenterne er medarbejdere fra alle afdelinger i Teknisk Forvaltning, som rådgiver kollegerne. Ledelsen har bestemt, at kommunikation er en del af enhver opgave, og det skal de syv agenter være med til at gøre til virkelighed. Som et led i arbejdet har de syv medarbejdere gennemført et lille kursusforløb, som Tankegang har tilrettelagt med fokus på de opgaver, en teknisk forvaltning løser.

Resultatet af de tre workshops er værktøjer, som agenterne og deres kolleger kan bruge i hverdagen:

- En overordnet guide og en værktøjskasse med praktiske råd
- En guide til projektkommunikation
- En idémappe til sociale medier

 

 

 

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning