2.093 svarede på spørgsmål om genbrug

Rebild Kommune ønsker at indsamle mere affald til genbrug. En af metoderne er at involvere borgerne i nye affaldsløsninger – og det kan man da vist roligt sige, at borgerne i Rebild Kommune er klar til. 

Ikke mindre end 2.093 borgere deltog i en digital spørgeskemaundersøgelse, hvor de blandt andet skulle svare på, hvor og hvordan de helst vil aflevere affald til genbrug. Undersøgelsen blev lanceret på mail og Facebook, og med til historien hører, at kommunen trak lod om en iPad blandt alle deltagere. 

Den digitale spørgeskemaundersøgelse blev suppleret med interviews med tilfældige mennesker på gaden under klimaugerne i Rebild Kommune. Kommunen rykkede ud med et stort bjerg af plast til genbrug og benyttede lejligheden til en snak med borgerne om fremtidens genbrugsløsninger. 

Tankegang udviklede og afviklede undersøgelserne i samarbejde med Rebild Kommune. Kombinationen af de to undersøgelsesmetoder og det store antal deltagere gav Rebild Kommune et solidt grundlag for at udvikle genbrugsløsninger, som lever op til borgernes ønsker og behov. 

Her er vi også
Claus G
12. Oct 2017
Næstved kommune
Claus G
10. Oct 2017
Rudersdal kommune
Claus G
10. Oct 2017
Halsnæs forsyning